Kokk
Hotel Victoria er mer enn bare et hotell!
Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da har du kommet rett! Vi søker etter en kok med bred faglig kompetanse og stor interesse for mat.
Hotel Victoria søker kokk som vil være med å skape den gode gjesteopplevelsen. Vi ser etter deg som liker å imponere sine gjester, er faglig sterk, strukturert og lidenskapelig opptatt av god mat
Vårt kjøkkenteam produserer mat til frokost, konferanser, banketter og vår bar Salon du Nord hvor presentasjon, smak og kvalitet står øverst på listen.
Ditt ansvar som kokk vil være å planlegge og organisere daglig drift i henhold til hotellets kvalitetsstandarder og produksjonsmål, i samarbeid med kjøkkensjefen.
Ansvarsområder og oppgaver
Forberede og lage mat
Daglig oppfølging av kjøkken rutiner og IK mat
Kvalifikasjoner
Fagbrev som kokk
Godt utviklet evne til kommunikasjon og samarbeid
Utpreget service holdning
Evne til å takle høyt arbeidspress
Flytende norsk og engelsk kunnskaper
Vi kan tilby
Være med på å utvikle mattilbudet på hotellet og dermed kunne påvirke egen avdeling og hotellet generelt
Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede
Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere
Arbeidstid er etter vaktliste dagtid, kveldstid og helg.
Søknadsfrist: Snarest. Vi kaller fortløpende inn til intervju.
Tiltredelse: Snarest
Kortfattet søknad og CV sendes til Kristine Aukland på e-post: kristine.aukland@hotel-victoria.no
Vi ser frem til å motta din søknad og CV!