Sous Chef

Ledig stilling som sous chef på Sola Strand Hotel

Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da må DU ta kontakt med oss! Personen vi søker må ha en bred faglig kompetanse og stor interesse for mat. Du må være kreativ, erfaring fra ett strukturert a la carte kjøkken, erfaring med menyplanering og viss ledererfaring. Stillingen passer for deg om du i tillegg liker å jobbe i team og har øye for detaljer.

Som sous chef hos oss vil du få en unik mulighet å forme menyen på Sola Strand Hotel, lede et ungt og internasjonalt team, og sette ditt preg på gjesteopplevelsen.

Souschef har ansvar for den operative driften av a la carte avdelingen / Strandbaren på Sola Strand Hotel.

 

Ansvarsområder og oppgaver 

  • Menyutvikling: Utvikle menyer til Strandbaren og vår 4-retters helgekonsept, sammen med kjøkkensjefen

  • Opplæring: Ansvar for opplæring av ansatte på a la carte avdeling

  • Ledelse: Lede og inspirere teamet på a la carte avdeling

  • Drift: Bidra til den daglige driften av kjøkkenet

  • Kvalitetsikring: Sørge for at maten som serveres holder standard.

  • IK-mat/internkontroll

  • Delansvar for vaktlister

  • Økonomisk delansvar

Kvalifikasjoner 

  • Fagbrev som kokk. Riktig erfaring kan veie opp for dette

  • Godt utviklet evne til kommunikasjon og samarbeid

  • Utpreget service holdning

  • Faglig sterk med evne til å motivere andre

  • Evne til å takle høyt arbeidspress

  • Gode norsk eller engelsk kunnskaper

  • Erfaring fra lignende stilling / ledelseerfaring

Vi kan tilby 

  • Være med på å utvikle mattilbudet på hotellet og dermed kunne påvirke egen avdeling og hotellet generelt 

  • Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede

  • Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere 

Kjenner du deg igjen i punktene over? Ikke la denne muligheten for oss til å bli kjent med deg forsvinne, søk i dag!


Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. 

Som kokk rapporterer du til kjøkkensjef, og du vil jobbe etter turnus/vaktliste og må påregne arbeid på dagtid, kvelder og i helger.

Send en kortfattet søknad og CV til Kjøkkensjef Olov Roos på e-post:  olov.roos@solastrandhotel.no

Søknaden merkes: Sous chef

Ansettelsesform: Heltid

Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende. Tiltredelse etter avtale.

Arbeidssted: Stavanger